Ved at udnytte moder naturs vibrations kræfter, er Aura-Soma Equilibrium flaskerne et system af farver, planter og krystalenergier, der bringer dig tættere på selvforståelse. Når du stoler på din intuition, mens du vælger Equilibrium flaskerne og anvender dem regelmæssigt, har de muligheden for, at støtte dig til en dybere bevidsthed.

Din krop ved på et instinktivt niveau, hvad den har brug for. Vi tror helhjertet på, at ingen kender dig bedre, end du kender dig selv.

Skabt så de korresponderer med de syv chakraer (energicentre) i din krop, hvor energien strømmer igennem. Her bringer Equilibrium lethed, balance og ro til dit energetiske system, samtidig med, at de styrker dig, hæver din bevidsthed og beskytter din aura.

Når du står foran de forskellige farvekombinationer i Equilibrium flaskerne, og vælger dem du føler dig mest tiltrukket af, er det netop de flasker og farver, som din underbevidsthed ved du har brug for. Alkymien sker når du ryster flasken, og aktiveres når du påfører den på huden.