Fra Jord til Sjæl

Aura-Soma er et system af farver, plante- og krystalenergier. Det baserer sig på økologisk og biodynamiske urter, som er med til at fremme velvære og vitalitet. Fremstillingsprocessen af produkter er indhyllet i opmærksomhed og kærlighed fra start til slut. Vi ønsker ikke alene at manifestere en bevidst forandring på kloden – men at hjælpe dig med at finde hjem til dig selv.

NATURLIGT OG DEMETERGODKENDT

Alle de planter og urter som klimaet tillader dyrkes på Shire Farm.

Både planter og urter dyrkes her efter biodynamiske og Demetergodkendte standarder, som er langt mere omfattende end dem, der bruges til økologiske landbrug. Derudover er Shire Farm en af de største af denne type i UK. Det betyder meget for os, at landbrug og fremstillingspraksis er af høj kvalitet, og det samme gælder for vores leverandører. Siden begyndelsen har vi taget stor afstand til dyreforsøg, og vi kunne ikke drømme om at ændre holdning.

DE FINESTE URTER OG ÆTERISKE OLIER

Vi udfører vores destillation i markerne, og hvis det er muligt, udvinder vi blomstervand og urtekoncentrater i det øjeblik planterne plukkes. På den måde sikrer vi os, at planternes særlige egenskaber bevares bedst muligt. Vores udvælgelsesproces er afgørende for, at vi kan bevare renheden og kraften i ingredienserne. Kun de fineste urter og æteriske olier er udvalgt og denne proces foregår uden brug af kunstige tilsætningsstoffer og syntetiske kemikalier.

REN ALKYMI

Alle vores nøje udvalgte ingredienser gennemgår en alkymistisk proces. Her sættes de i forbindelse med energi fra farver og lys samt vibrationer fra krystaller, før de blandes til færdige produkter. Når molekylerne blandes med blide gentagende bevægelser fremfor homogenisering, bidrager blandingsprocessen til at bevare og optimere de vibrerende egenfrekvenser.

DU ER NØGLEINGREDIENSEN

Den personlige alkymi er nu i dine hænder. Den unikke energi, som findes i produktet, frigives så snart den kommer i berøring med din hud. Produkterne aktiveres af hænderne, som holder dem, og derfor kan du selv aktivere din lykke og vitalitet.

FARVEENERGI

Fra Aristoteles og Paracelsus til Rudolf Steiner – gennem tiden har videnskabsmænd, fysikere og filosoffer haft et opmærksomt øje på farvernes transformative egenskaber. Alle har de anset det for at være et universelt sprog med en helt speciel evne til at overføre bevidsthedskvaliteter og værens tilstande. Som grundlæggeren af Aura-Soma Vicky Wall selv har formuleret det:

“Du er de farver, du vælger, og de farver reflekterer det, du har brug for.”

Det er farverne, vi drages mod, som viser os, hvem vi er, og afslører det potentiale vi har for at blive hele.

PLANTEENERGI

Vores planter og urter er udvalgt på baggrund af deres terapeutiske egenskaber. Planternes udseende og herkomst hjælper os med at forstå deres funktion – noget som er helt grundlæggende for al homøopati. Mange af vores botaniske ingredienser er dyrket biodynamisk på Shire Farm, som ligger tæt på Tetford i Lincolnshire. Her sørger vi for, at der er rigeligt med næring og omsorg til vores rosmarin, solsikker, morgenfruer, salvie, melisse (citronmelisse), lavendel og rose.

KRYSTALENERGI

Krystaller indeholder en form for levende hukommelse. De fungerer som både modtagere og afsendere af information og kan for os virke som katalysatorer for viden og bevidsthed. Krystallernes rensende og healende vibrationer og energier har længe været anerkendt. Det er deres naturlige farver og vibrerende resonans som transmitterer en unik dybde af styrke og kraft.

De har potentiale til at overføre den iboende dybde, som har lagret sig i den enkelte krystal over og årtusinder.

VAND

Vandet, som anvendes i vores produkter, kommer fra naturlige ressourcer. Naturlige, artesiske kilder (hvor vandet af egen kraft kommer op fra jorden) indeholder en større mængder energi og har en større hukommelse samt en bedre kvalitet, end almindelig vand som pumpes op af jorden. Vi kombinerer forskellige krystalteknologier og filtreringsmetoder for at få det reneste vand til vores produkter. For at forbedre og styrke energien lader vi vandet flyde i vortex rør for at efterligne den naturlige bevægelse, som forekommer i floder. Denne proces foregår før mødet med urter, alkymi og farvekomponenter.