VORES PRODUKTER

Alle vores forskellige produkter er beregnet til at øge din glæde og vitalitet. Styrken af farver, planter og krystalenergier bruges til at beskytte, styrke og opløfte dig.

Giver LETHED, BALANCE OG RO

Aura-Soma bringer dig tættere på selvforståelse. Ligesom f.eks. akupunktur, Reiki og zoneterapi; Aura-Soma bringer også lethed, balance og ro til dit energiske system (chakraer), mens den styrker og beskytter auraen for at hæve bevidstheden. Ved at bruge skræddersyede alkymiske processer og homøopatiske principper øges vitaliteten af vores produkter. Det er farverne, vi er tiltrukket af, der viser os ikke alene, hvem vi er, men også afslører vores større potentiale for helhed og velvære.

EQUILIBRIUM FLASKER

I over 40 år er hundredtusindvis af mennesker blevet tiltrukket af at bruge vores Equilibrium-flasker. Disse tofarvede flasker er hjertet i Aura-Soma. Når du stoler på din intuition, mens du vælger Equilibrium-flaskerne og anvender dem regelmæssigt, har de muligheden for at støtte dig i en dybere forståelse af dig selv og give dig indre ro.

DEN KOMPLETTE VELVÆRE SAMLING

Vores Equilibrium flasker understøttes af vores andre produkter:

Pomander, Quintessens, Farve Essens og Archangeloi.

Vicky Wall

VORES GRUNDLÆGGER OG ARVTAGER

Aura-Soma blev skabt af Vicky Wall i 1983.

Hun havde et meget tæt forhold til sin spirituelle far, som lærte Vicky alt om blomster, urter og deres healende egenskaber. Gennem sin far blev Vicky bevidst om alle levende kræfter i både det sete og usete. Vicky havde som sin far healende og clairvoyant evner, som gjorde det muligt for hende at se auraens smukke farver.

Som ung kom hun i lære hos en apoteker og arbejdede i sit voksenliv som respekteret farmakolog, fodterapeut, og healer. Da hendes fysiske syn faldt udvidede hendes auriske syn sig. Vicky gik pension i en alder af 70 år pga. klinisk blindhed. I 1983 blev den første balance flaske født.

Dette kraftfulde farvesystem blev ved Vicky’s bortgang i 1991 betroet til Mike Booth. Mike og det internationale netværk af lærere, som støtter ham, fortsætter den grundlæggende mission for at udbrede farvernes transformative kræfter. Mike er også rektor for Aura-Soma Akademi. Et uafhængigt farvetrænings akademi, som er dedikeret til at udvide farvebevidstheden og fordelene ved farver i forhold til bevidsthed og velvære.