Equilibriums tofarvede olier

 

Equilibrium er hjertet i Aura-Soma.

De tilbyder os kontakten til vores egen sjæl.

En Sjælsterapi som ved hjælp af flaskernes indhold af farver, planter, krystaller og duft støtter dig i at komme hjem til dig selv.

Der findes i dag 123 flasker alle med forskellige farvekombinationer, temaer og budskaber. Den øverste del indeholder æteriske olier, og den nederste del indeholder vand som består af bl.a. planteudtræk.

Hvordan vælger du flaskerne?

“Du er de farver du vælger” som Vicky Wall grundlæggeren af Aura-Soma sagde. Din sjæl ved hvad du har brug for og du kan derfor ikke vælge forkert. Vælg derfor ALTID dine flasker intuitivt.

Hvilken flaske taler mest til dig, hvilken springer dig mest i øjnene og stol på at det netop er den flaske, du har valgt, du har brug for.

Hvordan bruger du flaskerne?

Du tager flasken i venstre hånd med tommelfinger i bunden – lange fingeren på toppen af låget og pegefinger og ringfinger på hver side af hætten. Nu ryster du indtil der er sker en fusion af de to væsker i flasken. (I en ny flaske tager det lidt længere tid) Når indholdet er rystet godt sammen, kan du lægge nogle dråber i håndfladen og så er Equilibrium klar til at blive brugt på kroppen.

Husk når du har anskaffet dig en Equilibrium flaske så er det din og din alene. Andre kan se på den, men bed dem pænt om ikke at rører eller kun holde på hætten. Da flaskerne indeholder levende energier vil flasken begynde at arbejde med personen, som holder og ryster flasken. Dette gælder kun for Equilibrium flaskerne, ikke pomander, quintessens, spray mm. Disse produkter kan deles.

Rigtig god fornøjelse.
Benedikte Johansen.